Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Fons Adriaensen <fons@...>
Cc: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Wednesday, August 13, 2014 - 4:26 pm

On Wed, 2014-08-13 at 14:45 +0000, Fons Adriaensen wrote:

After editing retuner.h it build without an error. Thank you :).

In QjackCtl there are only audio ports for AT1, there are no MIDI ports.
$ zita-at1 -h and the HTML doc don't inform how to connect MIDI.

Regards,
Ralf

_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Header missing to build Zita AT 1, Ralf Mardorf, (Wed Aug 13, 2:17 pm)
Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1, Fons Adriaensen, (Wed Aug 13, 2:45 pm)
Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1, Ralf Mardorf, (Wed Aug 13, 4:26 pm)
Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1, Jeremy Jongepier, (Thu Aug 14, 10:49 am)
Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1, Ralf Mardorf, (Thu Aug 14, 11:18 am)
Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1, Ralf Mardorf, (Thu Aug 14, 11:31 am)
Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1, Jeremy Jongepier, (Thu Aug 14, 3:45 pm)
Re: [LAU] [Bulk] Re: Header missing to build Zita AT 1, Ralf Mardorf, (Thu Aug 14, 4:15 pm)
Re: [LAU] Header missing to build Zita AT 1, Filipe Coelho, (Thu Aug 14, 11:36 am)
Re: [LAU] [Bulk] Re: Header missing to build Zita AT 1, Ralf Mardorf, (Thu Aug 14, 1:30 pm)
Re: [LAU] [Bulk] Re: Header missing to build Zita AT 1, Filipe Coelho, (Thu Aug 14, 4:47 pm)
Re: [LAU] [Bulk] Re: Header missing to build Zita AT 1, Jeremy Jongepier, (Thu Aug 14, 6:10 pm)
[LAU] [solved] Header missing to build Zita AT 1, Ralf Mardorf, (Thu Aug 14, 3:58 pm)