Re: [LAU] Disabling IRQ #19

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Tuesday, June 17, 2014 - 6:50 pm

On 06/17/2014 08:06 PM, Peter P. wrote:

You are not alone with this issue,
I tried to work around this on different hardware by turning off the
devices that share the IRQ in BIOS. I suppose that's not a good idea or
even impossible with the thermal subsystem, but it _seems_ to work on my
system. In my case there was (probably) a USB device causing problems,
but due to the dodgy nature of the problem, I could not reproduce it or
verify a working solution.
As a note, I was also using Kernel 3.2. maybe more recent Kernel
versions don't have this issue?

Can you trigger the Problem somehow? Maybe by connecting and
disconnecting USB devices?
If you try to reproduce this, please take notes on what you are doing
and how.

Greetings
Markus
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Disabling IRQ #19, Peter P., (Tue Jun 17, 6:07 pm)
Re: [LAU] Disabling IRQ #19, Markus Seeber, (Tue Jun 17, 6:50 pm)
Re: [LAU] Disabling IRQ #19, Peter P., (Thu Sep 4, 2:24 pm)
Re: [LAU] Disabling IRQ #19, Will Godfrey, (Thu Sep 4, 3:53 pm)
Re: [LAU] Disabling IRQ #19, Ralf Mardorf, (Tue Jun 17, 7:43 pm)
Re: [LAU] Disabling IRQ #19, Ralf Mardorf, (Tue Jun 17, 7:53 pm)
Re: [LAU] Disabling IRQ #19, Ralf Mardorf, (Tue Jun 17, 8:12 pm)