Re: [LAU] question about Ardour tempo

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Brent Busby <brent@...>
Cc: Linux Audio User <linux-audio-user@...>
Date: Sunday, February 2, 2014 - 11:03 pm

--f46d0444ea9523cfc004f1746823
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

On Sun, Feb 2, 2014 at 5:47 PM, Brent Busby wrote:

> I have an Ardour project that was recorded with Ardour setup as a Jack

the timeline tempo markers are not updated in response to external tempo
information.

--f46d0444ea9523cfc004f1746823
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

On Sun, Feb 2, 2014 at 5:47 PM, Brent Busby <<=
a href=3D"mailto:brent@keycorner.org" target=3D"_blank">brent@keycorner.org=
> wrote:
I have an Ardour project that was recorded w=
ith Ardour setup as a Jack slave, driven by Muse. =A0It correctly tracks th=
e tempo from Muse at 130bpm. =A0However, it has ended up with a tempo timel=
ine tag of 120bpm. Is that something hardcoded? =A0Should I change it in th=
e Ardour project to reflect the true tempo? =A0Why didn't it notice tha=
t it was tracking faster than that?
the timeline tempo markers a=
re not updated in response to external tempo information.=A0=

--f46d0444ea9523cfc004f1746823--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] question about Ardour tempo, Brent Busby, (Sun Feb 2, 10:47 pm)
Re: [LAU] question about Ardour tempo, Paul Davis, (Sun Feb 2, 11:03 pm)