Re: [LAU] sortof OT -- ART tube pac preamp and compressor noisy?

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Rusty Perez <rustys.lists@...>, Linux Audio Users <linux-audio-user@...>
Date: Monday, August 12, 2013 - 3:41 pm

On Mon, Aug 12, 2013 at 08:24:41AM -0700, Rusty Perez wrote:

> The preamp does not use an external power suplly transformer cube. It

Of course. But if the internal power supply isn't OK it will
generate hum.

> It goes via xlr to one of the inputs on my delta 1010lt card.

You need to be more specific, nobody can help you otherwise.
The delta 1010lt has two mic inputs with XLR connectors.
Is it one of these you are using ? It is probably configured
for maximum gain and you need to change that. It's done using
jumpers on the card, see page 8 of the manual.

First try the setting marked '2A' in the manual. If you can't
get enough signal (by increasing the gain on the preamp) with
that, try '2'. If still not enough, try '1A'.

Ciao,

--
FA

A world of exhaustive, reliable metadata would be an utopia.
It's also a pipe-dream, founded on self-delusion, nerd hubris
and hysterically inflated market opportunities. (Cory Doctorow)

_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

This is the only confirmed message in this thread.
Possibly related messages: