Re: [LAU] live audio on netjack1

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-user@lists.linuxaudio.org <linux-audio-user@...>
Date: Friday, July 26, 2013 - 10:14 pm

--1709383693-256096901-1374876856=:688
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Hi Nacho, which direction are you trying to send live audio.=A0=A0 master t=
o slave or slave to master?=A0=A0 if slave to master use alsa_in on slave m=
achine to have that audio interface as a jack client.=A0 hope this helps.=
=0A=0A=A0=0Awww.the-temp-agency.com/lollipopfactory=0A=A0=0A=0A=0A=0A>_____=
___________________________=0A> From: Nacho - =0A>To=
: "linux-audio-user@lists.linuxaudio.org" =0A>Sent: Friday, July 26, 2013 12:54 PM=0A>Subject: [LAU] live audi=
o on netjack1=0A> =0A>=0A>=0A> =0A>Hi everybody.=0A>=0A>I have been doing s=
ome test with netcjack1 and jack2, sending audio between two linux pc. I ca=
n send audio from one computer to another, but only with synths and prereco=
rded audio tracks. When I try to use a live audio input, it doesn't works. =
I'm doing something wrong or it's because I'm using jack with netone? is th=
ere any way to do this if possible?=0A>=0A>Thanks!=0A> =0A>________________=
_______________________________=0A>Linux-audio-user mailing list=0A>Linux-a=
udio-user@lists.linuxaudio.org=0A>http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linu=
x-audio-user=0A>=0A>=0A>
--1709383693-256096901-1374876856=:688
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Hi Nacho, =
which direction are you trying to send live audio.   master to sl=
ave or slave to master?   if slave to master use alsa_in on slave=
machine to have that audio interface as a jack client.  hope this hel=
ps. www.the-temp-agency.com/loll=
ipopfactory  =
Fro=
m: Nacho - <nachoen79@hotmail.com> To: "linux-audio-user@lists.linuxaudio.org" <linux-au=
dio-user@lists.linuxaudio.org> Sent: Friday, July 26, 2013 12:54 PM Subject: [LAU] live audio on netjack1 =0A=
=0A=0AHi everybo=
dy.I have been doing some test with netcjack1 and jack2, sending au=
dio between two linux pc. I can send audio from one computer to another, bu=
t only with synths and prerecorded audio tracks. When I try to use a live a=
udio input, it doesn't works. I'm doing something wrong or it's because I'm=
using jack with netone? is there =
any way to do this if possible?Thanks!=
=09=09 =09 =09=09 =0A_______________________________________________Linux-audio-user =
mailing listLinux-audio-user@lis=
ts.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linu=
x-audio-user

--1709383693-256096901-1374876856=:688--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] live audio on netjack1, Nacho -, (Fri Jul 26, 4:54 pm)
Re: [LAU] live audio on netjack1, tweed, (Fri Jul 26, 10:14 pm)
Re: [LAU] live audio on netjack1, Nacho -, (Sat Jul 27, 5:47 pm)
Re: [LAU] live audio on netjack1, tweed, (Sat Jul 27, 10:16 pm)
Re: [LAU] live audio on netjack1, Nacho -, (Sun Jul 28, 8:53 am)
Re: [LAU] live audio on netjack1, tweed, (Sun Jul 28, 10:05 pm)
Re: [LAU] live audio on netjack1, Nacho -, (Mon Jul 29, 9:42 am)