[LAU] Trouble with mod-host

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Wednesday, July 24, 2013 - 4:37 pm

Hello everyone!
I just found, that there were quite a few updates for mod-host in the git
repository. But after having built the software, I discovered a few problems.
When starting mod-host I always get this message:
error: PROTOCOL_MAX_COMMANDS reached (reconfigure it)
In mod-host's interactive shell (mod-host -i), I can get help, but when
typing quite, I get the message:
not found.
The command can even be completed, so a typo is unlikely. :-)
Any ideas or fixes for this?
Warm regards
Julien

----------------------------------------
http://juliencoder.de/nama/music.html
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Trouble with mod-host, Julien Claassen, (Wed Jul 24, 4:37 pm)
Re: [LAU] Trouble with mod-host, Bruno Gola, (Wed Jul 24, 4:49 pm)
Re: [LAU] Trouble with mod-host, Julien Claassen, (Wed Jul 24, 4:55 pm)
Re: [LAU] Trouble with mod-host, tweed, (Thu Jul 25, 11:59 pm)
Re: [LAU] Trouble with mod-host, Julien Claassen, (Fri Jul 26, 6:20 am)
Re: [LAU] Trouble with mod-host, tweed, (Fri Jul 26, 9:32 am)
Re: [LAU] Trouble with mod-host, Ricardo Crudo, (Thu Jul 25, 2:27 pm)
Re: [LAU] Trouble with mod-host, Julien Claassen, (Thu Jul 25, 2:59 pm)