Re: [LAU] Fixing a MIDI issues

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Sunday, July 14, 2013 - 8:13 pm

On Sun, 2013-07-14 at 21:37 +0200, Julien Claassen wrote:

What's the setup?

Is it simply master keyboard out to JV-1080 in?

IIUC it's always, exactly "every second" note. What happens, if you send
single controller steps and/or a single controller step and after that a
note etc.? I guess you're playing each note by the same MIDI channel?

Note off might vs Note on velocity 0 and/or a running status issue raise
it's ugly head, IOW if the setup includes some bad programmed stopover
between the master keyboard and the JV-1080, this program might
misinterpret the MIDI data.

You replaced the JV-1080 by another synth for the same setup?

To ensure that there isn't something broken close to the MIDI input's
opto-coupler, what happens, if you play a note and a second note 10
minutes later?

_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Fixing a MIDI issues, Julien Claassen, (Sun Jul 14, 7:40 pm)
Re: [LAU] Fixing a MIDI issues, Al Thompson, (Mon Jul 15, 2:55 am)
Re: [LAU] Fixing a MIDI issues, Marius Janßen, (Sun Jul 14, 9:34 pm)
Re: [LAU] Fixing a MIDI issues, Ralf Mardorf, (Sun Jul 14, 8:13 pm)
Re: [LAU] Fixing a MIDI issues, Julien Claassen, (Sun Jul 14, 8:29 pm)
Re: [LAU] Fixing a MIDI issues, Ralf Mardorf, (Sun Jul 14, 8:53 pm)