[LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Thursday, May 2, 2013 - 8:48 pm

Hello everyone!
I've got a problem uploading some sounds to my Waldorf Microwave XT. It's an
old device, but it's made to receive patches and wavetables. I downloaded a
couple of MIDI fies containing the necessary SysEx data from the web. But when
using aplaymidi to upload them like this:
aplaymidi -p 24:0 bank.mid
I get nothing for a few seconds and then messages like this get repeated a
couple of times:
[1393510.800523] dump_midi: 20 callbacks suppressed
In the end I don't find any difference in my synth.
question: is it the synth, the MIDI interface or ALSA/aplaymidi. My MIDI
interface in this instance is a USB -> MIDI adapter, just shown as "USB MIDI
Interface". It's twin is called "USB MIDI Cable". So I can't tell you it's
make and model. So far they've both served me well.
Any suggestions?
Kindest regards
Julien

----------------------------------------
http://juliencoder.de/nama/music.html
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Julien Claassen, (Thu May 2, 8:48 pm)
Re: [LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Julien Claassen, (Fri May 3, 7:27 am)
Re: [LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Julien Claassen, (Fri May 3, 11:47 am)
Re: [LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Clemens Ladisch, (Fri May 3, 6:48 am)
Re: [LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Julien Claassen, (Fri May 3, 7:25 am)
Re: [LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Clemens Ladisch, (Fri May 3, 8:22 am)
Re: [LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Clemens Ladisch, (Sat May 4, 3:55 pm)
Re: [LAU] Problem uploading sysex data to hardware synth, Julien Claassen, (Fri May 3, 7:41 pm)