[LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Friday, May 17, 2013 - 11:20 pm

Hello everyone!
i just installed a Tascam US-122 on an Ubuntu 13.04 system. I followed the
guide given in the ALSA Wiki. Installing the fxload and firmware packages and
creating the udev rule as noted on the wiki page. But even after restarting
the device didn't show up?
Would it be necessary to enter the corresponding usx2y module somewhere? Or
what else might it be. This is not my own system, but since I preparedit, I
thought it best to send the original e-mail, so you know what has been done so
far.
Warm regards
Julien

----------------------------------------
http://juliencoder.de/nama/music.html
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Julien Claassen, (Fri May 17, 11:20 pm)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Ralf Mardorf, (Sat May 18, 1:12 am)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Ralf Mardorf, (Sat May 18, 1:16 am)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Julien Claassen, (Sat May 18, 1:26 am)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Ralf Mardorf, (Sat May 18, 1:37 am)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Julien Claassen, (Sat May 18, 1:40 am)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Rusty Perez, (Fri May 24, 2:02 pm)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Rui Nuno Capela, (Fri May 24, 2:52 pm)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, J. Liles, (Fri May 24, 5:26 pm)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Guido Aulisi, (Mon May 20, 7:36 pm)
Re: [LAU] Trouble getting Tascam US-122 to run, Julien Claassen, (Mon May 20, 4:20 pm)