Re: [LAU] Fwd: Re: Raspberry Pi and real-time, low-latency audio

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Jeremy Jongepier <jeremy@...>
Cc: <linux-audio-user@...>
Date: Tuesday, May 14, 2013 - 11:51 am

2013/5/14 Jeremy Jongepier :

It's strange because that's what I did, disabling it in the UA. It was
messages like "USB 1.1 ..." when booting what led me to try switching
Advanced Mode to off in the UA25.
My cmdline.txt should be the same as Raspbian's although I made a
change to boot from usb stick.

dwc_otg.lpm_enable=0 console=ttyAMA0,115200 kgdboc=ttyAMA0,115200
console=tty1 root=/dev/sda2 rootfstype=ext4 elevator=deadline rootwait

> [...]

I did nothing special, so it should go ok or perhaps there's some
issue in your case/with your usb stick.

>>> I'm using a powered hub with a 3.7A adapter which is more than enough. I

Regards,

--
Carlos sanchiavedraz
* Musix GNU+Linux
http://www.musix.es
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [LAU] Fwd: Re: Raspberry Pi and real-time, low-latency a..., Carlos sanchiavedraz, (Wed May 8, 12:05 pm)
Re: [LAU] Fwd: Re: Raspberry Pi and real-time, low-latency a..., Carlos sanchiavedraz, (Tue May 14, 8:06 am)
Re: [LAU] Fwd: Re: Raspberry Pi and real-time, low-latency a..., Jeremy Jongepier, (Tue May 14, 10:07 am)
Re: [LAU] Fwd: Re: Raspberry Pi and real-time, low-latency a..., Carlos sanchiavedraz, (Tue May 14, 11:51 am)