Re: [LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no)

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Wednesday, May 1, 2013 - 6:37 pm

On 05/01/2013 02:38 AM, David Santamauro wrote:

Hmmm, sounds like a motherboard problem. Or something else plugged into
the mobo got bejoggled out of place enough to bother a marginal mobo?

> I'll try and figure out exactly what is happening there the next

You're welcome!

--
David
gnome@hawaii.rr.com
authenticity, honesty, community
http://dancingtreefrog.com
http://clanjones.org/david/
http://dancing-treefrog.deviantart.com/
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no), David Santamauro, (Tue Apr 30, 9:20 am)
Re: [LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no), Clemens Ladisch, (Tue Apr 30, 11:43 am)
Re: [LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no), David Santamauro, (Tue Apr 30, 12:24 pm)
Re: [LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no), David Santamauro, (Wed May 1, 12:38 pm)
Re: [LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no), david, (Wed May 1, 6:37 pm)
Re: [LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no), Clemens Ladisch, (Wed May 1, 1:26 pm)
Re: [LAU] delta 1010 (yes) / delta 2496 (no), David Santamauro, (Wed May 1, 1:46 pm)