[LAU] noise with pulseaudio on Delta 66

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: A list for linux audio users <linux-audio-user@...>
Date: Monday, April 8, 2013 - 12:32 pm

--f46d04071533b8b2f204d9d89fa0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

I've had a Delta 66 PCI audio card for over a decade, and it's always
sounded great. I recently had to transfer it to a new PC with a fresh
install of Fedora 17. Now, when I play anything using any pulseaudio
client, I get a strange digital noise (sort of like static, but almost like
aliasing too).

This does NOT happen when running jack, as far as I can tell.

Aside from disabling or uninstalling pulseaudio, is there anything else I
can do? Does anyone else have this problem?

--f46d04071533b8b2f204d9d89fa0
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

I've had a Delta 66 PCI audio card for over =
a decade, and it's always sounded great.=A0 I recently had to transfer =
it to a new PC with a fresh install of Fedora 17.=A0 Now, when I play anyth=
ing using=A0 any pulseaudio client, I get a strange digital noise (sort of =
like static, but almost like aliasing too).
This does NOT happen when running jack, as far as I can tell.=
Aside from disabling or uninstalling pulseaudio, is there anythin=
g else I can do?=A0 Does anyone else have this problem?

--f46d04071533b8b2f204d9d89fa0--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Paul Coccoli, (Mon Apr 8, 12:32 pm)
Re: [LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Len Ovens, (Mon Apr 8, 10:48 pm)
Re: [LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Paul Coccoli, (Wed Apr 10, 11:52 am)
Re: [LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Paul Coccoli, (Tue Oct 8, 1:16 am)