Re: [LAU] no sound in ubuntu studio 13.04

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: architectadrian <architect.adrian@...>
Cc: Linux Audio User <linux-audio-user@...>
Date: Monday, April 29, 2013 - 3:01 pm

--047d7b343c66155ec104db812a3e
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

On Mon, Apr 29, 2013 at 1:43 PM, architectadrian
wrote:

You'll need to provide more information:
Are you using JACK?
If so will it start?
will alsamixer run, and let you change the hw mixer settings?
What soundcard to you have?
What programs are you using that don't work?

There's probably more questions.. but that's a start anyway :) -Harry

--047d7b343c66155ec104db812a3e
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1

On Mon, Apr 29, 2013 at 1:43 PM, architectadrian <architect.adrian@gmail.com> wrote:> I installed Ubuntu Studio 13.04 and have no sound.
You'll need to provide more information:Are you using JACK?If so will it start?will alsamixer run, and let you change the hw mixer settings?What soundcard to you have?
What programs are you using that don't work?There's probably more questions.. but that's a start anyway :) -Harry

--047d7b343c66155ec104db812a3e--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] no sound in ubuntu studio 13.04, architectadrian, (Mon Apr 29, 12:43 pm)
Re: [LAU] no sound in ubuntu studio 13.04, Patrick Shirkey, (Mon Apr 29, 3:07 pm)
Re: [LAU] no sound in ubuntu studio 13.04, Harry van Haaren, (Mon Apr 29, 3:01 pm)