Re: [LAU] noise with pulseaudio on Delta 66

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <len@...>
Cc: A list for linux audio users <linux-audio-user@...>
Date: Wednesday, April 10, 2013 - 11:52 am

On Mon, Apr 8, 2013 at 6:48 PM, Len Ovens wrote:

I'm not using any input right now; playback only. I normally run jack
at 48000. The internal audio interface is disabled via the BIOS.
pulse and jack share the delta card via whatever mechanism Fedora uses
(I don't know how this works, but jack takes over and all pulse
clients go quiet).

The problem is pulse clients (e.g. banshee, firefox) playing back on
the delta 66.

> Latency should not be a problem with pulse on it's own. The only problem I

After figuring out how to change pulseaudio's sample rate (added
"default-sample-rate = 48000" to /etc/pulse/daemon.conf) the problem
*may* have gone away. It's not happening right now, anyway.

Thanks for the suggestion, Len.
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Paul Coccoli, (Mon Apr 8, 12:32 pm)
Re: [LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Len Ovens, (Mon Apr 8, 10:48 pm)
Re: [LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Paul Coccoli, (Wed Apr 10, 11:52 am)
Re: [LAU] noise with pulseaudio on Delta 66, Paul Coccoli, (Tue Oct 8, 1:16 am)