Re: [LAU] 48k vs. 44.1k

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Monday, January 7, 2013 - 5:01 pm

On 07. jan. 2013 05:37, Len Ovens wrote:

Slightly OT, sorry: I recently installed Ubuntu Studio 12.10. At once I
stumbled, failing to start jack or run ardour.

In the meantime I spent some time tweaking office and multimedia
consumption stuff to my likings, so I just let the subject rest for a
while. Then after following this discussion it dawned on me that the
sample rate might be the culprit. And, yes.

For some reason I had put 44.1K. Change to 48k and everything Just
Works. And from what I've learned here I'll stick with that :-)

Alf
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] 48k vs. 44.1k, Len Ovens, (Sun Jan 6, 11:54 am)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, Ralph Bluecoat, (Mon Jan 7, 1:56 am)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, Len Ovens, (Mon Jan 7, 4:37 am)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, Fons Adriaensen, (Mon Jan 7, 10:03 pm)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, Alf Haakon Lund, (Mon Jan 7, 5:01 pm)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, Len Ovens, (Mon Jan 7, 9:34 pm)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, David Olofson, (Sun Jan 6, 11:17 pm)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, Len Ovens, (Mon Jan 7, 3:16 am)
Re: [LAU] 48k vs. 44.1k, Neil, (Sun Jan 6, 8:18 pm)