Re: [LAU] Jackd ... add device

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: S C Rigler <riglersc@...>
Cc: linux-audio-user <Linux-audio-user@...>
Date: Thursday, January 31, 2013 - 10:13 pm

On Thu, Jan 31, 2013 at 2:06 PM, S C Rigler wrote:

Thanks. Okay did that :)

1. Got jack running. No problems
2. Started alas_in with

alsa_in hw:4,0

It says:

bob$ alsa_in hw:4,0
Cannot lock down 82241434 byte memory area (Cannot allocate memory)
selected sample format: 32bit
delay = 1019

And run audacity which gives me another input selection "alsa_in".
Only problem is that when I record from this I get static. Recording
from plain alsa works okay, so the device/mic are problably okay.

So, I probably need to do more in setting up the alsa_in other than
the defaults? Not sure what though.

--
**** Listen to my CD at http://www.mellowood.ca/music/cedars ****
Bob van der Poel ** Wynndel, British Columbia, CANADA **
EMAIL: bob@mellowood.ca
WWW: http://www.mellowood.ca
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Jackd ... add device, Bob van der Poel, (Thu Jan 31, 9:00 pm)
Re: [LAU] Jackd ... add device, Paul Davis, (Thu Jan 31, 9:08 pm)
Re: [LAU] Jackd ... add device, Bob van der Poel, (Thu Jan 31, 10:15 pm)
Re: [LAU] Jackd ... add device, S C Rigler, (Thu Jan 31, 9:07 pm)
Re: [LAU] Jackd ... add device, Bob van der Poel, (Thu Jan 31, 10:13 pm)