Re: [LAU] Very frustrating problem with JACK and exporting through mixbus

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <gnome@...>
Cc: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Saturday, May 5, 2012 - 8:33 pm

--f46d04426e920eed7104bf4ff15d
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8

>

on at the beginning of when this problem was occurring, I would turn all
external processes off and then back on again intermittently for 10-20
minutes (not changing anything within mixbus) and it would successfully
export. I would then try to export again (changing nothing anywhere), and
it would fail completely to export at all.

Very frustrating. I've been working on this off and on now for months.
You guys are the first people to actually respond. It seems like I'm the
only person on earth having this issue.

Thank you for looking into this (or at least giving it a bit of thought).

--Jason

--f46d04426e920eed7104bf4ff15d
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Since issue doesn=
't occur 100% of the time, maybe it's something specific to project=
s that have the problem - like a particular plugin or softsynth patch?
I would think this as well, except that when I =
didn't know what was going on at the beginning of when this problem was=
occurring, I would turn all external processes off and then back on again=
=C2=A0intermittently for 10-20 minutes=C2=A0(not changing anything within m=
ixbus) and it would successfully export. =C2=A0I would then try to export a=
gain (changing nothing anywhere), and it would fail completely to export at=
all.
Very frustrating. =C2=A0I've been working on this o=
ff and on now for months. =C2=A0You guys are the first people to actually r=
espond. =C2=A0It seems like I'm the only person on earth having this is=
sue.
Thank you for looking into this (or at least giving it a bit=
of thought).--Jason

--f46d04426e920eed7104bf4ff15d--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [LAU] Very frustrating problem with JACK and exporting t..., Jason Jones, (Sat May 5, 8:33 pm)