[LAU] getting better performance on arch/kernel 3.3.4

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Thursday, May 10, 2012 - 11:16 pm

Hi

This has been bothering me for a while, and trying to catch up on the
rtirq thread, I thought I'd ask here:

I'm running arch, and I used to be quite happy with the performance with
the stock arch kernel. But something happened around 3.1 (or so). Now I
get xruns every once in a while, even with conservative buffer settings.
It used to work just fine with both alsa and through jack, and now the
problem is both places, which leads me to believe that's it's got
nothing to do with my jack settings (but I might be wrong).

Before I cat my whole box here, maybe someone had a similar experience
and knows a solution. Or could extract the conclusion from the rtirq
thread, the information in there seems overwhelming.

--
Atte

http://atte.dk http://modlys.dk
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] getting better performance on arch/kernel 3.3.4, Atte André Jensen, (Thu May 10, 11:16 pm)
Re: [LAU] getting better performance on arch/kernel 3.3.4, Atte André Jensen, (Fri May 11, 6:38 am)
Re: [LAU] getting better performance on arch/kernel 3.3.4, Atte André Jensen, (Sun May 13, 7:03 pm)
Re: [LAU] getting better performance on arch/kernel 3.3.4, michael noble, (Mon May 14, 8:20 am)