Re: [LAU] No sound after upgrading to Wheezy

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: LAU <Linux-audio-user@...>
Date: Friday, April 20, 2012 - 5:31 am

--f46d042c5ecd0db91b04be159807
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

2012/4/20 S. Massy

> Hello,

aptitude purge $(dpkg -l pulse*| grep ^ii | awk '{print $2}')

did you use `aptitude dist-upgrade` for wheey upgrade?
AFAIK 2.6.33.7 RT is one of the stable 2.6* RT kernels ever

-r

--
*L'unica speranza di catarsi, ammesso che ne esista una, resta affidata
all'istinto di ribellione, alla rivolta non isterilita in progetti, alla
protesta violenta e viscerale. (V. Evangelisti)
*

--f46d042c5ecd0db91b04be159807
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1

2012/4/20 S. Massy <lists@wolfdream.ca>
Hello,

So, I was getting tired of fighting to keep abreast of the latest
developments in the audio world whilst remaining on Squeeze, which
looked like soon forcing me to maintain half the software myself, so
went ahead and upgraded to Wheezy (while being tired). The upshot is a
rather messy system which I have been wrestling for a couple days
now. One problem seems to be a total lack of sound: opening any audio
device returns a "resource busy" error. I'm wondering whether anyone
else ever encountered this? Also, I'm still running a 2.6.33RT kernel:
is the latest alsa-lib backwards compatible to this?

Cheers,
S.M.
aptitude purge $(dpkg -l pulse*| grep ^ii | awk '{print $2}')did you use `aptitude dist-upgrade` for wheey upgrade?AFAIK 2.6.33.7 RT is one of the stable 2.6* RT kernels ever
-r-- L'unica speranza di catarsi, ammesso che ne esista una,
resta affidata all'istinto di ribellione, alla rivolta non isterilita
in progetti, alla protesta violenta e viscerale. (V. Evangelisti)

--f46d042c5ecd0db91b04be159807--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] No sound after upgrading to Wheezy, S. Massy, (Fri Apr 20, 12:27 am)
Re: [LAU] No sound after upgrading to Wheezy, Raffaele Morelli, (Fri Apr 20, 5:31 am)
Re: [LAU] No sound after upgrading to Wheezy, S. Massy, (Fri Apr 20, 6:32 am)
Re: [LAU] No sound after upgrading to Wheezy, Christian Ohm, (Fri Apr 20, 12:20 pm)
Re: [LAU] No sound after upgrading to Wheezy, Raffaele Morelli, (Fri Apr 20, 7:16 am)
Re: [LAU] No sound after upgrading to Wheezy, S. Massy, (Fri Apr 20, 4:07 pm)
Re: [LAU] No sound after upgrading to Wheezy, Arve Barsnes, (Fri Apr 20, 5:39 am)