Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Paul Davis <paul@...>
Cc: <linux-audio-user@...>, Ralf Mardorf <ralf.mardorf@...>
Date: Wednesday, March 14, 2012 - 5:01 pm

On Wed, Mar 14, 2012 at 9:04 AM, Paul Davis wrote:

The 'alsarawmidi' slave driver in JACK 2 does not have this problem.
It postpones the delivery of events based on the audio buffer size.
Back in April, when I requested MIDI latency/jitter test results for
the driver, I saw peak jitter results as low as 60 microseconds.

The 'seq' and 'raw' drivers attached to the ALSA audio driver still
suffer from this problem.

--
Devin Anderson
surfacepatterns (at) gmail (dot) com

blog - http://surfacepatterns.blogspot.com/
synthclone - http://synthclone.googlecode.com/
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Ralf Mardorf, (Wed Mar 14, 3:52 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Paul Davis, (Wed Mar 14, 4:04 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Devin Anderson, (Wed Mar 14, 5:01 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Paul Davis, (Wed Mar 14, 5:09 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Devin Anderson, (Wed Mar 14, 5:16 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Paul Davis, (Wed Mar 14, 5:17 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Ralf Mardorf, (Wed Mar 14, 5:15 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Ralf Mardorf, (Wed Mar 14, 4:32 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Paul Davis, (Wed Mar 14, 4:40 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Ralf Mardorf, (Wed Mar 14, 5:00 pm)
Re: [LAU] midi backend not working in qjackctl?, Paul Davis, (Wed Mar 14, 4:46 pm)