Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ADA8000

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Monday, August 1, 2011 - 7:27 pm

On 07/20/2011 02:57 PM, Giorgio - Audiophilo wrote:

the way you describe it, you want to connect a microphone to your
ada8000 and get the signal into your computer, right?

if you want to set the rme to master (which is a good idea), make sure
it's using a samplerate that the behringer can do (i.e. 44k1 or 48k).
if the wc in doesn't work (which wouldn't surprise me), try running two
adat cables between the boxes (in and out) - that way, the behringer can
sync to the adat out of the multiface.

you do get sound in and out of your multiface via the analog i/o, do
you? because that's the first thing you should troubleshoot, before
adding another potential source of trouble...
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ADA8..., Giorgio - Audiophilo, (Wed Jul 20, 12:57 pm)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Jörn Nettingsmeier, (Mon Aug 1, 7:27 pm)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Giorgio - Audiophilo, (Tue Aug 2, 10:05 am)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Svend-Erik K Madsen, (Sun Jul 24, 9:34 am)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Giorgio - Audiophilo, (Thu Jul 21, 1:32 pm)