Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ADA8000

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-user <linux-audio-user@...>
Date: Thursday, July 21, 2011 - 1:32 pm

--0016364182f932714904a894609a
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

I've noticed something strange. When you start the card launching the
hdspmixer all levels (both inputs and outputs) raise up for a second. This
doesn't happen for the 8 ADAT ins.
Someone can help?

--=20
Giorgio Ba=F9
*Sound engineer*

T.Rex Studio
www.trexstudio.com

--0016364182f932714904a894609a
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

I&=
#39;ve noticed something strange. When you start the card launching the hds=
pmixer all levels (both inputs and outputs) raise up for a second. This doe=
sn't happen for the 8 ADAT ins.
Someone can help?-- Giorgio Ba=F9Sound engineer<=
font size=3D"1">T.Rex Studiowww.trexstudio.com<=
/div>

--0016364182f932714904a894609a--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ADA8..., Giorgio - Audiophilo, (Wed Jul 20, 12:57 pm)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Jörn Nettingsmeier, (Mon Aug 1, 7:27 pm)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Giorgio - Audiophilo, (Tue Aug 2, 10:05 am)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Svend-Erik K Madsen, (Sun Jul 24, 9:34 am)
Re: [LAU] Problem connecting RME Multiface II and Behringer ..., Giorgio - Audiophilo, (Thu Jul 21, 1:32 pm)