Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: fred <f.rech@...>
Cc: <linux-audio-user@...>
Date: Wednesday, June 22, 2011 - 5:32 pm

On Wed, 22 Jun 2011, fred wrote:

> Hi Gabriel,

It means that your problem is with ALSA and not QJackCtrl.
I suggest that you file a bug in Debian (against ALSA).
Looks like something got un-tweaked in your upgrade.

I found an old but similar thread here:

http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-652858.html

That also points to an ALSA/driver issue.

Is this a new device? This is puzzling... because M-Audios
are all USB Class Compliant MIDI these days.

-gabriel
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Clemens Ladisch, (Thu Jun 23, 6:35 am)
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Ken Restivo, (Fri Jun 24, 12:50 am)
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Ken Restivo, (Fri Jun 24, 8:03 am)
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Ken Restivo, (Thu Jun 23, 12:17 am)
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Gabriel M. Beddingfield, (Wed Jun 22, 5:23 pm)
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Gabriel M. Beddingfield, (Wed Jun 22, 5:32 pm)
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Gabriel M. Beddingfield, (Wed Jun 22, 6:20 pm)
Re: [LAU] M-audio keyrig 49 not seen by QJackCtrl, Paul Davis, (Wed Jun 22, 4:36 pm)