Re: [LAU] xrun problems. (Was Re: Introduction to Ardour 3.0 MIDI)

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Paul Davis <paul@...>
Cc: <linux-audio-user@...>
Date: Sunday, April 3, 2011 - 12:03 am

--001636e1f383e214e6049ff85dab
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8

2011/4/2 Paul Davis

(sorry)

starting as root it works... hum.. Must be some misconfiguration somewhere
else then...

Connecting the cables etc:
64.000 frames 1.451 ms

--001636e1f383e214e6049ff85dab
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

2011/4/2 Paul Davis &l=
t;paul@linuxaudiosystems.com<=
/a>>

you must connect the output to the input. its normal to do this with a
physical cable that connects output to input on the soundcard.
(sorry)starting as root it wo=
rks... hum.. Must be some misconfiguration somewhere else then...
<=
br>Connecting the cables etc:
64.000 frames =C2=A0 =C2=A0 =C2=A01.451 ms

--001636e1f383e214e6049ff85dab--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [LAU] xrun problems. (Was Re: Introduction to Ardour 3.0..., Bernardo Barros, (Sun Apr 3, 12:03 am)
Re: [LAU] xrun problems. (Was Re: Introduction to Ardour 3.0..., Uwaysi Bin Kareem, (Wed Mar 30, 4:11 pm)
Re: [LAU] xrun problems. (Was Re: Introduction to Ardour 3.0..., Fernando Lopez-Lezcano, (Thu Mar 31, 7:45 pm)
Re: [LAU] xrun problems. (Was Re: Introduction to Ardour 3.0..., Fernando Lopez-Lezcano, (Mon Apr 4, 7:03 pm)