Re: [LAU] sound devices usbpre2

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Paul Davis <paul@...>
Cc: <linux-audio-user@...>
Date: Thursday, November 17, 2011 - 4:49 pm

On 11/17/2011 05:33 PM, Paul Davis wrote:

Ah, I mean the default device alsa gets at startup.. anyway, it doesn't
mather if I can't get it to work in highspeed usb2 mode since it have to
be forced into usb1.1 when powered on, wich is kind of a bummer...
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] sound devices usbpre2, alexander, (Thu Nov 17, 3:22 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Bernardo Barros, (Thu Nov 17, 6:51 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Bernardo Barros, (Thu Nov 17, 6:53 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, alexander, (Thu Nov 17, 8:31 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Paul Davis, (Thu Nov 17, 3:33 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, alexander, (Thu Nov 17, 4:49 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Thomas Vecchione, (Thu Nov 17, 4:58 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Bernardo Barros, (Thu Nov 17, 6:56 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, alexander, (Thu Nov 17, 5:45 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Thomas Vecchione, (Fri Nov 18, 5:15 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, alexander, (Fri Nov 18, 6:09 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Thomas Vecchione, (Fri Nov 18, 9:36 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, alexander, (Fri Nov 18, 9:47 pm)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Thomas Vecchione, (Sat Nov 19, 5:10 am)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Bernardo Barros, (Sat Nov 19, 6:06 am)
Re: [LAU] sound devices usbpre2, Thomas Vecchione, (Fri Nov 18, 5:26 am)