Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Peter O'Doherty <mail@...>
Cc: <linux-audio-user@...>
Date: Tuesday, August 3, 2010 - 3:39 pm

--00032555aa9a454eef048ced1fff
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

On Tue, Aug 3, 2010 at 2:48 PM, Peter O'Doherty wrote:

> Ah, it seems QSynth might be the problem - it's not listed in the "ALSA"

QSynth also supports JACK MIDI, (Check the "MIDI" tab in QJackCtl, see if
QSynth is listed there..)
Click "Setup" in QSynth, go trough the tabs, look for "MIDI Engine" or MIDI
driver, and change the drop down box
to say ALSA instead of JACK.

That should solve it... >
Cheers, -Harry

--00032555aa9a454eef048ced1fff
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

On Tue, Aug 3, 2010 at 2:48 PM, Peter O&=
#39;Doherty <mail@peterodoherty.net> wrote:

Ah, it seems QSynth might be the problem - it's not listed in the &quot=
;ALSA" tab. Timidity is though...QSynt=
h also supports JACK MIDI, (Check the "MIDI" tab in QJackCtl, see=
if QSynth is listed there..)
Click "Setup" in QSynth, go trough the tabs, look for "MIDI =
Engine" or MIDI driver, and change the drop down boxto say ALSA in=
stead of JACK.That should solve it... >Cheers, -Harry

--00032555aa9a454eef048ced1fff--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 11:35 am)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Andras Simon, (Tue Aug 3, 12:29 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 1:47 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Harry Van Haaren, (Tue Aug 3, 12:06 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 12:21 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Harry Van Haaren, (Tue Aug 3, 12:31 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 1:48 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, david, (Tue Aug 3, 7:51 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Harry Van Haaren, (Tue Aug 3, 3:39 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 4:03 pm)