Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Tuesday, August 3, 2010 - 1:47 pm

> I'm using an old RG, so this might not apply to you, but here I have

This may be the problem. Qsynth does not show up here - only Timidity.
Regards,
Peter

--
-> Peter O'Doherty
-> http://www.peterodoherty.net
-> mail@peterodoherty.net

**** rhizoradio
**** live every sunday at 18:00 (CET) on DFM
**** http://dfm.nu
**** http://rhizoradio.net
**** podcast: http://www.peterodoherty.net/rhizoradio/rhizoradio.xml
*************************************************

_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 11:35 am)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Andras Simon, (Tue Aug 3, 12:29 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 1:47 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Harry Van Haaren, (Tue Aug 3, 12:06 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 12:21 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Harry Van Haaren, (Tue Aug 3, 12:31 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 1:48 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, david, (Tue Aug 3, 7:51 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Harry Van Haaren, (Tue Aug 3, 3:39 pm)
Re: [LAU] Problem with sound on Rosegarden, Peter O'Doherty, (Tue Aug 3, 4:03 pm)