Re: [LAU] Are my sound cards really dead?

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Saturday, May 8, 2010 - 2:59 am

On Fri, May 07, 2010 at 07:05:55PM -0700, Bob van der Poel wrote:

hmmm. what about trying this command to see if the correct
module is loaded?

lsmod | grep 1712 # should show snd-ice1712

If that fails, you can try unplugging and replugging the card.

If the driver is loaded, try checking this:

cat /proc/asound/cards

If that works, you could still be having a mixer issue.

Hope that helps

Joel

> Ended up by installing a cheap soundblaster card from the bottom of my

--
Joel Roth
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Are my sound cards really dead?, Bob van der Poel, (Sat May 8, 2:06 am)
Re: [LAU] Are my sound cards really dead?, Arnold Krille, (Sat May 8, 8:49 am)
Re: [LAU] Are my sound cards really dead?, mark hadman, (Sat May 8, 6:10 pm)
Re: [LAU] Are my sound cards really dead?, Bob van der Poel, (Sat May 8, 8:25 pm)
Re: [LAU] Are my sound cards really dead?, mark hadman, (Sun May 9, 12:20 am)
Re: [LAU] Are my sound cards really dead?, david, (Sat May 8, 7:38 am)
Re: [LAU] Are my sound cards really dead?, Joel Roth, (Sat May 8, 2:59 am)