Re: [LAU] Syncing MIDI with accoustic guitar

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Monday, March 15, 2010 - 12:54 am

Le Samedi, 13 Mars 2010 19:57:49 -0500,
lanas a écrit :

> On the other hand, there is somethzign that makes Ardour go

I restarted both seq24 and Ardour and everything was fine. I've
noticed though, that it's sometimes not easy to record when the clock is
set to jack and Ardour acts as a master clock. A track would be
coloured as recording progresses, but not darker-coloured bottow part
(that part that is of a different colour for each track) would appear
nor any audio wave being recorded. When stopped, no recording is shown.
Setting the clock to internal solves this. Maybe I should upgrade to
latest Ardour.

_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Syncing MIDI with accoustic guitar, lanas, (Sat Mar 13, 7:45 pm)
Re: [LAU] Syncing MIDI with accoustic guitar, lanas, (Sat Mar 13, 8:32 pm)
Re: [LAU] Syncing MIDI with accoustic guitar, Paul Davis, (Sat Mar 13, 8:55 pm)
Re: [LAU] Syncing MIDI with accoustic guitar, lanas, (Sun Mar 14, 12:57 am)
Re: [LAU] Syncing MIDI with accoustic guitar, lanas, (Mon Mar 15, 12:54 am)
Re: [LAU] Syncing MIDI with accoustic guitar, Paul Davis, (Sat Mar 13, 8:28 pm)