Re: [LAU] Got a bit of a problem - Bingo!

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Friday, March 12, 2010 - 10:16 am

On Fri, 12 Mar 2010 16:36:20 +1100
cal wrote:

> hi Will,

Spot on Cal!

It was running at less than half speed :( I had thought that the
usage percentages were going up rather fast, but put it down to
imagination - I should learn to trust my instincts more!

I didn't want to get into messing about with scripts and possibly
screwing something else up so, as the machine is ONLY used for music
production, I disabled scaling in the BIOS. After about an hour's
running gkrelm is still reporting cpu temperature as only 40degC.

Thanks everyone else for you suggestions, but for now I'll stick with
the system I know best (I think).

P.S.
The MidiSport problem was due to the driver now being in
/usr/local/share instead of /usr/share where my script was looking
for it!

P.P.S
The latest version of qsynth looks nice, and also seems to have better,
finer grained control.

--
Will J Godfrey
http://www.musically.me.uk
Say you have a poem and I have a tune.
Exchange them and we can both have a poem, a tune, and a song.
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Got a bit of a problem, Folderol, (Thu Mar 11, 9:22 pm)
Re: [LAU] Got a bit of a problem, cal, (Fri Mar 12, 5:37 am)
Re: [LAU] Got a bit of a problem - Bingo!, Folderol, (Fri Mar 12, 10:16 am)
Re: [LAU] Got a bit of a problem, Viktor Mastoridis, (Thu Mar 11, 11:28 pm)
Re: [LAU] Got a bit of a problem, Harry Van Haaren, (Thu Mar 11, 11:51 pm)
Re: [LAU] Got a bit of a problem, Scott, (Fri Mar 12, 12:18 am)
Re: [LAU] Got a bit of a problem, Gerald Mwangi, (Thu Mar 11, 10:31 pm)