Re: [LAU] delta 1010 background hiss

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: LAU <linux-audio-user@...>
Date: Monday, January 18, 2010 - 4:36 pm

If you mute all the inputs, maybe even disconnecting the inputs, do
you still get noise? Is it on a few channels? All channels? If you
change the input gains of the 1010, does the noise change? If you
change the output gains of the 1010, does the noise change?

I did have a 1010 unit which started getting intermittently noisy on
some channels, and eventually all channels. It turned out to be a
bunch of bad capacitors in the 1010. It was under warranty, and I
got an exchange unit for it. I didn't have a Windows system to see
if the symptoms were any different. On Linux the bad input has noise
levels bouncing about -10dB on the meters. I have my hardware input
level switches at +4dB, if that makes a difference.

Keep working on this. It'll be worth it....

--
Kevin

_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] delta 1010 background hiss, David Santamauro, (Mon Jan 18, 1:48 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, Kevin Cosgrove, (Mon Jan 18, 4:36 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, David Santamauro, (Mon Jan 18, 6:07 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, Kevin Cosgrove, (Mon Jan 18, 6:14 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, David Santamauro, (Mon Jan 18, 9:43 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, Ectropic Harmony, (Fri Jan 22, 9:31 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, Joel Roth, (Fri Jan 22, 10:06 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, David Santamauro, (Fri Jan 22, 10:06 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, Dave Phillips, (Mon Jan 18, 2:55 pm)
Re: [LAU] delta 1010 background hiss, David Santamauro, (Mon Jan 18, 4:03 pm)