Re: [LAU] OT interference / grounding problems

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Friday, February 20, 2009 - 9:53 am

On Wed, 18 Feb 2009 04:04:57 +0000
pete shorthose wrote:

> On Tue, 17 Feb 2009 21:02:02 -0500

Problem solved I think. I tried using someone's Dell XPS laptop (almost identical to my 9400) and the problems
disappeared. Indeed, noise levels dropped vs using the devices in isolation. The difference? The 9400 has
a 3 core earthed AC adaptor and non of my other gear is earthed at all. After googling around I also discovered
that this is why I've been getting electric shocks from the metal parts on my 9400 so hopefully I can get an earthed
AC adapter for this laptop.

pete .
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/mailman/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] OT interference / grounding problems, pete shorthose, (Wed Feb 18, 1:23 am)
Re: [LAU] OT interference / grounding problems, carmen, (Wed Feb 18, 2:02 am)
Re: [LAU] OT interference / grounding problems, pete shorthose, (Wed Feb 18, 4:05 am)
Re: [LAU] OT interference / grounding problems, pete shorthose, (Fri Feb 20, 9:53 am)
Re: [LAU] OT interference / grounding problems, James Cameron, (Sat Feb 21, 2:10 am)
Re: [LAU] OT interference / grounding problems, pete shorthose, (Sat Feb 21, 3:49 am)
Re: [LAU] OT interference / grounding problems, James Cameron, (Sat Feb 21, 5:57 am)