Re: [LAU] setting up a Behringer BCF2000 for use with ardour

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
From: uhoh <uhoh@...>
To: <linux-audio-user@...>
Date: Monday, October 19, 2009 - 7:17 pm

On Monday 19 October 2009 10:40:57 am David Adler wrote:

i'm using the ALSA tab with the default connections

> In Ardour I had to check 'Generic MIDI' (options menu ->

yep, that did it. i got the faders and the panning knobs to work. i'm pretty
sure i know what to do now to get the rest going. thanks!

the other thing was to make sure MTC, MMC, and MIDI param control radio
buttons were set to the control port in preferences->MIDI. the ardour manual
seems to imply using the seq port, which didn't work. i'm not sure if all
need to be set to the control port, but at least one of them does. (the setup
that works is the default for new projects on version 2.8)
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/mailman/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [LAU] setting up a Behringer BCF2000 for use with ardour, Peter Geirnaert, (Mon Oct 19, 5:29 pm)
Re: [LAU] setting up a Behringer BCF2000 for use with ardour, Peter Geirnaert, (Mon Oct 19, 6:54 pm)
Re: [LAU] setting up a Behringer BCF2000 for use with ardour, uhoh, (Mon Oct 19, 7:17 pm)
Re: [LAU] setting up a Behringer BCF2000 for use with ardour, munkeyfreenix batcat, (Sun Oct 18, 1:31 am)