Re: [LAU] [jack] not running (permissions)[solved]

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Friday, February 8, 2008 - 11:26 am

Den Friday 08 February 2008 11.54.04 skrev Studio 32:

It really depends on your distribution. In OpenSUSE (10.3 here) you change in
the file /etc/sysconfig/sound. It should say LOAD_SEQUENCER="yes". In Ubuntu
you do that by editing the /etc/modules and add snd-seq (might be snd_seq).

regards,

/bengan
_______________________________________________
Linux-audio-user mailing list
Linux-audio-user@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/mailman/listinfo/linux-audio-user

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] [jack] not running, Studio 32, (Fri Jan 4, 6:44 pm)
Re: [LAU] [jack] not running, Sebastian Tschöpel, (Fri Jan 4, 6:48 pm)
Re: [LAU] [jack] not running, Studio 32, (Fri Jan 4, 6:53 pm)
Re: [LAU] [jack] not running, Sebastian Tschöpel, (Fri Jan 4, 7:32 pm)
Re: [LAU] [jack] not running, Studio 32, (Fri Jan 4, 7:43 pm)
Re: [LAU] [jack] not running, Sebastian Tschöpel, (Fri Jan 4, 7:45 pm)
Re: [LAU] [jack] not running (permissions)[solved], Studio 32, (Sat Jan 5, 11:17 am)
Re: [LAU] [jack] not running (permissions)[solved], Paul Davis, (Sat Jan 5, 3:46 pm)
Re: [LAU] [jack] not running (permissions)[solved], Studio 32, (Fri Feb 8, 10:54 am)
Re: [LAU] [jack] not running (permissions)[solved], Bengt , (Fri Feb 8, 11:26 am)
Re: [LAU] [jack] not running (permissions)[solved], Studio 32, (Fri Feb 8, 11:36 am)
Re: [LAU] [jack] not running (permissions)[solved], Jeremy Henty, (Sun Jan 6, 12:15 am)
Re: [LAU] [jack] not running, Florian Schmidt, (Fri Jan 4, 7:37 pm)