Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: A list for linux audio users <linux-audio-user@...>
Date: Friday, April 20, 2007 - 7:57 pm

On Fri, 2007-04-20 at 14:11 -0400, lanas wrote:

You probably don't have the jack headers and development files, maybe
sure you "yum install jack-audio-connection-kit-devel" before building.

-- Fernando

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, lanas, (Sun Apr 15, 3:00 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Mike Taht, (Sun Apr 15, 3:15 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Mike Taht, (Sun Apr 15, 3:47 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Mike Taht, (Sun Apr 15, 5:47 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, lanas, (Fri Apr 20, 6:08 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Fernando Lopez-Lezcano, (Fri Apr 20, 7:57 pm)
[LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Dave Phillips, (Wed Apr 18, 12:28 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Larry Troxler, (Wed Apr 18, 3:01 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Nick Copeland, (Wed Apr 18, 8:29 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Larry Troxler, (Wed Apr 18, 12:15 pm)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Nick Copeland, (Wed Apr 18, 2:46 pm)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Larry Troxler, (Thu Apr 19, 3:16 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Ken Restivo, (Wed Apr 18, 2:52 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Dave Phillips, (Wed Apr 18, 12:46 pm)