Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: A list for linux audio users <linux-audio-user@...>
Date: Wednesday, April 18, 2007 - 12:15 pm

Nick Copeland wrote:

Hi Nick,

That's great news. I do see two different MIDI ports in the jack control
MIDI connections window. However, they both have the same name. They
are, for example, 131:0 (Bristol / To Bristol) and 133:0 (Bristol / To
Bristol). I had always thought that the second port was the lower manual
of the Hammond, but is this really the GUI port?

Is there a way to specify the port's name? Otherwise I don't see how I
can set up an automatic connection two the second port.

Larry

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, lanas, (Sun Apr 15, 3:00 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Mike Taht, (Sun Apr 15, 3:15 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Mike Taht, (Sun Apr 15, 3:47 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Mike Taht, (Sun Apr 15, 5:47 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, lanas, (Fri Apr 20, 6:08 pm)
Re: [LAU] Bristol on FC6 x86_64 ?, Fernando Lopez-Lezcano, (Fri Apr 20, 7:57 pm)
[LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Dave Phillips, (Wed Apr 18, 12:28 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Larry Troxler, (Wed Apr 18, 3:01 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Nick Copeland, (Wed Apr 18, 8:29 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Larry Troxler, (Wed Apr 18, 12:15 pm)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Nick Copeland, (Wed Apr 18, 2:46 pm)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Larry Troxler, (Thu Apr 19, 3:16 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Ken Restivo, (Wed Apr 18, 2:52 am)
Re: [LAU] Re: problems with Bristol on x86_64 SOLVED, Dave Phillips, (Wed Apr 18, 12:46 pm)