[linux-audio-user] Re: Bristol Audio synthesiser emulation

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: A list for linux audio users <linux-audio-user@...>
Date: Monday, February 27, 2006 - 3:30 am

>

i've got a problem here. After minor hacking of the makefile to get it
to build on x86_64, the build script finishes with no problems. When
running, with oss or alsa output, and any other options i've tried i
get

spawning midi thread
Could not reschedule thread to 2
parent going into idle loop
flags (2) 0a000000
midi sequencer
Problem with bind
Could not open control listening socket: 0
No controlling socket available: anticipating MIDI
Error opening control device, exiting midi thread
connected to :0 (5e5430)
display is 1280 by 1024 pixels
Window is w 1280, h 1024, d 24, 0 0 0
Using DirectColor display
masks are ff0000 ff0000 ff0000
Initialise the hammondB3 link to bristol: 5ea200
starting upper manual connection
hostname is localhost, bristol
port is 5028
connfailed
opening link to engine: -1
hostname is localhost, bristol
port is 5028
connfailed
cleanupBristol(-4)

Seems like a problem in the slab socket stuff from a brief look into
it. Ignoring cflags in the make is also somewhat annoying. I'd love to
have the b3 working. Any idea how to fix this?

Thanks
Loki

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[linux-audio-user] Re: Bristol Audio synthesiser emulation, Loki Davison, (Mon Feb 27, 3:30 am)
Re: [linux-audio-user] [ANN] Bristol Audio synthesiser emula..., Christoph Eckert, (Mon Feb 27, 11:41 pm)
Re: [linux-audio-user] [ANN] Bristol Audio synthesiser emula..., Christoph Eckert, (Mon Feb 27, 11:57 pm)