[linux-audio-user] [rzewnickie@rfa.org: [linux-audio-dev] digigram mixart cards in smp machine]

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-user@...>
Date: Thursday, November 3, 2005 - 9:13 pm

Sorry to any who get this twice. I meant to send to lau, not lad.

----- Forwarded message from Eric Dantan Rzewnicki -----

Date: Thu, 3 Nov 2005 15:47:37 -0500
From: Eric Dantan Rzewnicki
Subject: [linux-audio-dev] digigram mixart cards in smp machine
To: linux-audio-dev@music.columbia.edu

I'm trying to get a digigram mixart8 aes/ebu working in a dual xeon box.
A RME digi96 card works fine in the same box and the digigram works fine
in a different uni-processor box. I don't know if it's smp related or
just the box or what. booting with nosmp does not help.

The symptom is that aplay fails with EINVAL when trying to open
/dev/snd/pcmC0D0p (or any other device on the card). jackd fails
similarly when trying to open the corresponding capture device.

Elrond:~# aplay /var/snd/999999_000.wav
aplay: main:533: audio open error: Invalid argument

The firmware is loaded. aplay works on the same box with the RME card.

This is debian sarge with 2.6.13 (also tried 2.6.14) and alsa 1.0.9.

Anyone have any thoughts?

----- End forwarded message -----

--
Eric Dantan Rzewnicki | Systems Administrator
Technical Operations Division | Radio Free Asia
2025 M Street, NW | Washington, DC 20036 | 202-530-4900
CONFIDENTIAL COMMUNICATION
This e-mail message is intended only for the use of the addressee and
may contain information that is privileged and confidential. Any
unauthorized dissemination, distribution, or copying is strictly
prohibited. If you receive this transmission in error, please contact
network@rfa.org.

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

This is the only confirmed message in this thread.