Re: [linux-audio-user] ALSA not working, new Debian installation [unSOLVED]

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: A list for linux audio users <linux-audio-user@...>
Date: Friday, February 27, 2004 - 4:28 pm

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Tim Beauregard wrote:
| Yes, my next task is to rebuild with that option. I'll make as modules
| as you do, seems sensible.

OK, rebuilt and sound is working much better. Audacity, sox and xmms
all are fine.

However cdplay is not perfect. cdplay plays a disc but no sound is
produced. The problem occurs also with kernel 2.2.20, and with 2.4.24
it won't play, with an error of nodisc. It plays fine in Windows 98.
On a previous installation on this computer it worked fine.

I have the required cable from the CD audio output plugged into the
correct site on the motherboard. I am a member of audio and disk
groups. Could anyone see what the problem might be or is more
information needed? Maybe I'm missing a library.

Thanks, Tim
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.2.4 (GNU/Linux)

iD8DBQFAP26vsUUdIDHrdAURAt0uAJ9bo/PfnsSuzmjRBvVvAUif++fYtgCg4RXN
nBpLJkuHHmPi91twjYIRxLo=
=76Nk
-----END PGP SIGNATURE-----

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [linux-audio-user] ALSA not working, new Debian installa..., Eric Dantan Rzewnicki, (Thu Feb 26, 12:31 am)
Re: [linux-audio-user] ALSA not working, new Debian installa..., Tim Beauregard, (Fri Feb 27, 4:28 pm)
Re: [linux-audio-user] ALSA not working, new Debian installa..., Eric Dantan Rzewnicki, (Wed Feb 25, 6:40 pm)
Re: [linux-audio-user] ALSA not working, new Debian installa..., Gian Paolo Mureddu, (Wed Feb 25, 9:04 pm)
Re: [linux-audio-user] ALSA not working, new Debian installa..., Eric Dantan Rzewnicki, (Wed Feb 25, 10:34 pm)