Re: [LAD] Weird USB MIDI sysex problem

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-dev@...>
Date: Saturday, August 31, 2013 - 11:41 am

On Fri, Aug 30, 2013 at 11:35:59PM +0100, Gordon JC Pearce wrote:

With a bit of testing, I've determined that at least the USB interfaces I have at hand do not support sysex. They will pass some interestingly "interpreted" version of sysex, which is of course corrupted and unreadable by the device. This pretty much explains why I've never successfully transferred anything over sysex.

Looks like I need to devise an interface that doesn't use USB-MIDI for sysex.

--
Gordonjcp MM0YEQ
_______________________________________________
Linux-audio-dev mailing list
Linux-audio-dev@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-dev

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAD] Weird USB MIDI sysex problem, Gordon JC Pearce, (Fri Aug 30, 10:32 pm)
Re: [LAD] Weird USB MIDI sysex problem, Gordon JC Pearce, (Sat Aug 31, 11:41 am)
Re: [LAD] Weird USB MIDI sysex problem, Clemens Ladisch, (Sat Aug 31, 9:35 am)
Re: [LAD] Weird USB MIDI sysex problem, Ralf Mardorf, (Sat Aug 31, 10:00 am)
Re: [LAD] Weird USB MIDI sysex problem, Ralf Mardorf, (Sat Aug 31, 9:51 am)
Re: [LAD] Weird USB MIDI sysex problem, Ralf Mardorf, (Sat Aug 31, 2:37 am)
Re: [LAD] Weird USB MIDI sysex problem, Ralf Mardorf, (Sat Aug 31, 2:39 am)