Re: [LAD] Two strange problems

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Fons Adriaensen <fons@...>
Cc: Linux Audio Developers <linux-audio-dev@...>
Date: Friday, May 3, 2013 - 9:18 pm

--14dae947303bedd75e04dbd6e22e
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

On Fri, May 3, 2013 at 5:14 PM, Fons Adriaensen wrote:

>

This follows reports we've seen on IRC many/several times, with no
particular combination of video h/w and drivers identified.

--14dae947303bedd75e04dbd6e22e
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

On Fri, May 3, 2013 at 5:14 PM, Fons Adriaensen &=
lt;fons@linuxaudio=
.org
> wrote:

The second one is an Ardour2 session that worked perfectly
on another similar PC, but becomes completely unresponsive
on the one to be used. It has four mono tracks and three
10-channel ones, and little else. DSP load is not the problem,
it's less than 15%. Things look like it's the graphics.This follows reports we've seen on IRC many/several times, =
with no particular combination of video h/w and drivers identified.

--14dae947303bedd75e04dbd6e22e--

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAD] Two strange problems, Fons Adriaensen, (Fri May 3, 9:14 pm)
Re: [LAD] Two strange problems, J. Liles, (Sun May 5, 5:40 pm)
Re: [LAD] Two strange problems, Paul Davis, (Fri May 3, 9:18 pm)
Re: [LAD] Two strange problems, Fons Adriaensen, (Fri May 3, 9:31 pm)
Re: [LAD] Two strange problems, Paul Davis, (Sat May 4, 12:01 am)
Re: [LAD] Two strange problems, Jeremy Jongepier, (Mon May 6, 6:54 am)