Re: [LAD] build troubles with gtklick

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Dominique Michel <dominique.michel@...>
Cc: <linux-audio-dev@...>
Date: Tuesday, April 9, 2013 - 5:58 am

On 04/08/2013 01:25 PM, Dominique Michel wrote:

yes. the problem might have been two different versions of liblo (one
from the distro (0.25 iirc), and latest svn in /usr/local. not normally
a problem, but apparently one was picked up during building and the
other at runtime, leading to that symbol error above. getting rid of the
duplicate liblo.so fixes the problem for me.

thanks to all who replied with insightful python tips,

jörn

--
Jörn Nettingsmeier
Lortzingstr. 11, 45128 Essen, Tel. +49 177 7937487

Meister für Veranstaltungstechnik (Bühne/Studio)
Tonmeister VDT

http://stackingdwarves.net

_______________________________________________
Linux-audio-dev mailing list
Linux-audio-dev@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-dev

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAD] build troubles with gtklick, Jörn Nettingsmeier, (Sun Apr 7, 11:02 pm)
Re: [LAD] build troubles with gtklick, Dominique Michel, (Mon Apr 8, 11:27 am)
Re: [LAD] build troubles with gtklick, Jörn Nettingsmeier, (Tue Apr 9, 5:58 am)
Re: [LAD] build troubles with gtklick, Dominique Michel, (Mon Apr 8, 12:41 am)
Re: [LAD] build troubles with gtklick, Jörn Nettingsmeier, (Mon Apr 8, 10:24 am)
Re: [LAD] build troubles with gtklick, Patrick Shirkey, (Mon Apr 8, 10:30 am)
Re: [LAD] build troubles with gtklick, Ralf Mardorf, (Sun Apr 7, 11:18 pm)