Re: [LAD] CAPS- 0.9.7 (was [ann] CAPS 0.9.5

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: Bart Brouns <bart@...>
Cc: <linux-audio-dev@...>
Date: Monday, January 28, 2013 - 7:56 pm

[Tim Goetze]

Thinking about this some more, it seems possible, perhaps even likely,
that you started your ardour session with a previous version of the
plugin and then updated CAPS. If ardour saves a plugin control map
with the session (likely needed for automation purposes), this map, if
using numerical indices instead of port labels, will not match a later
version of a plugin with reordered controls.

Depending on what version of CAPS you started with, what is presented
to you as the tonestack model selector could well map to the amp's
gain instead, leading to the result you described.

If this is correct, removing all references to the plugin from your
session and then reintroducing it should fix the problem.

Thanks,
Tim
_______________________________________________
Linux-audio-dev mailing list
Linux-audio-dev@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-dev

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAD] CAPS- 0.9.7 (was [ann] CAPS 0.9.5, Bart Brouns, (Tue Jan 22, 8:41 pm)
Re: [LAD] CAPS- 0.9.7 (was [ann] CAPS 0.9.5, Tim Goetze, (Tue Jan 22, 9:14 pm)
Re: [LAD] CAPS- 0.9.7 (was [ann] CAPS 0.9.5, Tim Goetze, (Mon Jan 28, 7:56 pm)
Re: [LAD] CAPS- 0.9.7, , (Tue Jan 29, 8:54 pm)
Re: [LAD] CAPS- 0.9.7 (was [ann] CAPS 0.9.5, Julien Claassen, (Tue Jan 22, 8:45 pm)