Re: [LAD] Announcing PHASEX-0.14.96

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: William Weston <whw@...>
Cc: <linux-audio-dev@...>
Date: Thursday, January 17, 2013 - 11:10 am

On Thu, 10 Jan 2013 22:26:15 -0500
"William Weston" wrote:

> > ----- Original Message -----

I'm not using LASH, but I did save sessions in Phasex "natively". I
tried the latest git and I don't see the strange directories in the
working directory where I started Phasex. I don't know if they popped
up somewhere else, but I think they were in the WD, so I guess that
fixed it!

But I'm pretty sure that syncing Phasex to an external MIDI clock
worked before, now it doesn't. I'm sending MIDI Clock from Renoise to
Phasex. I checked that the ports are connected and the clock is sent
with qjackctl & aseqdump. Is it possible that some change between 0.96
and 0.97 created a problem with the MIDI Clock?

_______________________________________________
Linux-audio-dev mailing list
Linux-audio-dev@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/listinfo/linux-audio-dev

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
Re: [LAD] Announcing PHASEX-0.14.96, William Weston, (Fri Jan 11, 3:26 am)
Re: [LAD] Announcing PHASEX-0.14.96, Johannes Kroll, (Thu Jan 17, 11:10 am)
Re: [LAD] Announcing PHASEX-0.14.96, Johannes Kroll, (Thu Jan 17, 5:16 pm)
Re: [LAD] Announcing PHASEX-0.14.96, Johannes Kroll, (Thu Jan 17, 11:36 am)