Re: [LAD] Half speed audio playback issue

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: <linux-audio-dev@...>
Date: Monday, October 5, 2009 - 7:52 pm

Hi Victor,

> Would it be the case that Ardour etc are thinking this is a mono

The problem seems to have been the data spread out over 4 channels instead
of 2, thus halving the output in terms of speed and consequently pitch.

Thanks.

Raymond
_______________________________________________
Linux-audio-dev mailing list
Linux-audio-dev@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/mailman/listinfo/linux-audio-dev

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAD] [ANN] Qtractor 0.4.3 (fussy doula) released!, Rui Nuno Capela, (Mon Oct 5, 5:36 pm)
Re: [LAD] [ANN] Qtractor 0.4.3 (fussy doula) released!, Ralf Mardorf, (Tue Oct 6, 12:30 pm)
Re: [LAD] [ANN] Qtractor 0.4.3 (fussy doula) released!, Rui Nuno Capela, (Wed Oct 7, 10:02 am)
[LAD] Half speed audio playback issue, Raymond Martin, (Mon Oct 5, 6:23 pm)
Re: [LAD] Half speed audio playback issue, Frank Smith, (Mon Oct 5, 8:19 pm)
Re: [LAD] Half speed audio playback issue, Raymond Martin, (Mon Oct 5, 9:50 pm)
Re: [LAD] Half speed audio playback issue, victor, (Mon Oct 5, 7:41 pm)
Re: [LAD] Half speed audio playback issue, Raymond Martin, (Mon Oct 5, 7:52 pm)
Re: [LAD] Half speed audio playback issue, victor, (Mon Oct 5, 9:17 pm)
Re: [LAD] Half speed audio playback issue, Julien Claassen, (Mon Oct 5, 6:31 pm)