Re: [LAD]

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]
To: linux-audio-dev <linux-audio-dev@...>
Subject: Re: [LAD]
Date: Wednesday, November 5, 2008 - 12:09 pm

Hi Richard,

On Wed, 2008-11-05 at 09:22 +0100, Richard Spindler wrote:

Are you sure this is no bug in the ALSA driver? Because, yes it's ought
to act the way you describe. At least it does so on my laptop. :) Plus,
did you check the headphone connector? Just the other day I experienced
the same problem and it simply turned out to be a wacky connection
because I didn't put the plug in far enough.

With kind regards,
Dennis Schulmeister

--
Volle Kontaktdaten auf WikiBerd: (http://ncc-1701a.homelinux.net)
Complete contact data on WikiBerd: (http://ncc-1701a.homelinux.net)

http://www.denchris.de - http://www.motagator.net/bands/65



With kind regards,
Dennis Schulmeister

--
Volle Kontaktdaten auf WikiBerd: (http://ncc-1701a.homelinux.net)
Complete contact data on WikiBerd: (http://ncc-1701a.homelinux.net)

http://www.denchris.de - http://www.motagator.net/bands/65



_______________________________________________
Linux-audio-dev mailing list
Linux-audio-dev@lists.linuxaudio.org
http://lists.linuxaudio.org/mailman/listinfo/linux-audio-dev

Previous message: [thread] [date] [author]
Next message: [thread] [date] [author]

Messages in current thread:
[LAD] , Richard Spindler, (Wed Nov 5, 8:22 am)
Re: [LAD] , Lee Revell, (Thu Nov 6, 5:23 am)
Re: [LAD] , Dennis Schulmeister, (Wed Nov 5, 12:09 pm)
Re: [LAD] , Richard Spindler, (Wed Nov 5, 3:45 pm)
Re: [LAD] , João Felipe Santos, (Wed Nov 5, 2:28 pm)
Re: [LAD] , Richard Spindler, (Wed Nov 5, 3:43 pm)